Verkstad

Vi vet att olyckan kan vara framme ibland och att din cykel på ett eller annat sätt behöver service. Då finns Tvåhjulsmästarna till hands. Vi ser, i minsta detalj, till att din nya cykel är helt och hållet säker och körklar för användning innan vi släpper iväg den från butiken. I vår kompletta cykelverkstad kan vi serva och reparera allt inom cykelväg.

Våra prisexempel nedan avser endast arbetskostnad, om inget annat meddelas. Har du några frågor gällande vår service är du mer än välkommen att höra av dig till oss för ytterligare information.

Boka tid för inlämning nu.

Ring 08-31414

 

Prisexempel

Grundservice 590 kr

 Avser service på fotbromsad cykel, 0-7 växlar inklusive uppsmörjning av alla vajrar, reglage och kedja inklusive spänning samt säkerhetskontroll. Lättare rengöring ingår.

Utökad service 890 kr

Avser service på mångväxlade cyklar, 10-30 växlar samt uppsmörjning av alla vajrar och reglage, Justering av bromsar och växlar samt säkerhetskontroll. Lättare rengöring ingår.

Riktning av hjul fr. 250 kr

Avser spänning och riktning av hjul. Priset gäller per enstaka hjul. Extra kostnader tillkommer vid ekerbrott.

Barnvagnspunka 120 kr

Vi lagar ditt hjul när du fått punka på din barnvagn. Priset är exkluderat slang.

Byte av slang 175 kr

Avser slang och byte av slang. Ett extra arbetstillägg kan förekomma ifall din cykel har ett komplicerade kedjeskydd. Extra kostnader tillkommer vid racerslangar.

STOCKHOLMS CYKEL OCH SPORTSERVICE

Surbrunnsgatan 56
113 48 Stockholm
08-314143

E-post: tommy.envall@gmail.com

En del av